tiistai 14. heinäkuuta 2020

Miten ylläpidän punaista hiusväriä?


Shampoina käytän vaihdellen Cutrinin bio+ Hydra Balance Cleansing Conditioneria ja kerran viikossa pesen hiukseni Wella Professionals Elements Renewing Shampoolla. Wellaa käytän yleensä sinä päivänä, kun on tarkoitus tehdä värin ylläpito. Cutrinia käytän myös tyttäremme hiuksille. Itselläni on ympäri vuoden helposti kuiva päänahka, joten olen kokenut nämä Hydra Balance tuotteet hyviksi.


Hoitoaineina käytän yleensä Garnier Fructis Macadania Hair Foodia, jota käytän myös meidän tyttäremme hiuksille. Viimeistelen vielä hiukset suihkun jälkeen Four Reasonsin Color Mistillä. Käytän Color mistiä myös hiusvärin ylläpitomixin jälkeen.


Hiuvärin ylläpitämiseksi käytän Herman's Amazing Direct Hair Coloria värissä Fiona Fire. Sen sekoitan Cutrin Bio+ Hydra Balance Conditionerin ja kookosöljyn kanssa sekaisin. Kookosöljy ravitsee hyvin hiuksia, joten sen vuoksi laitan sitä myös. Käytän tätä sekoitusta noin kerran viikossa pyyhekuiviin ja pestyihin hiuksiin. Joskus voi mennä pidempikin aika, riippuen siitä, onko hiukset kovin haalistuneet ym.Pidän mössön hiuksissani suihkumyssyn alla noin puolituntia, niin hiukset ehtivät hyvin imemään värin ja öljyn itseensä. Tällä tavalla itse saan lopputuloksesta sellaisen kuin haluan.

Olen monesti kokeillut kyllä valmiita Color Maskeja kaupasta, mutta niillä ei saa niin hyvää lopputulosta aikaiseksi kuin omatekemällä mössöllä. Mikäli haluaa olla laiska ja käyttää Color Maskia, parhain niistä on KC Professionalin Red.

Oletko kokenut oman hiusvärin ylläpidon haasteelliseksi? Miten sinä ylläpidät hiusväriäsi? 
Miten hoidat ja hellit hiuksiasi?

8 kommenttia:

 1. Hyviä vinkkejä! Mulla blodin ylläpito on vähä erilaista, mut saa siinöki eri tuotteilla taiteilla :)

  VastaaPoista
 2. Mulla oli joskus punaiset hiukset, mutta kyllästyin siihen, kun ne haalistu koko ajan. Nykyään en enää halua ollenkaan värjätä, ja viimeisiä vaalennuksen rippeitä vielä kasvattelen pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on kyllä aikamoista taiteilua värin ylläpidon kanssa :D Kasvatin kanssa pari vuotta sitten oman värin täysin, mut sitten sain idean vetää punaiseksi. xD

   Poista
 3. Tällä hetkellä itselläni on itseasiassa häivähdys punaista suoravärin tiimoilta :D

  VastaaPoista
 4. Mulla on hiukset värjäämättömät, eli värin puolesta ei vaadi ylläpitoa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! :) Mä en pystynyt pitämään, halusin tälle kesälle jotain freesimpää. :'D

   Poista

Kiitos mielenkiinnostasi kommentoimiseen! :)

© Katinkontit. Design by FCD.