tiistai 22. syyskuuta 2020

4 asiaa, joita rakastan syksyssä

4 asiaa, joita rakastan syksyssä

Sienestys. Rakastan metsää ja siellä rämpimistä. Niin myös meidän koira. Mikä sen hauskempaa, kuin yhdessä etsiä sieniä ruokapöytään. Haluan hyödyntää metsän antimia ruoanlaitossa. Mikäs sen mukavampi harrastus näin syksyllä olisi kuin sienestys! Siinä saa samalla hyötyliikuntaa ja raikasta ilmaa.


Värien kirjo. Rakastan syksyn värejä, paljon punaista, oranssia ja keltaista. Ruska on parasta, mitä syksy voi antaa! Luonnon kauneus on parhaimmillaan syksyisin. Värit antavat niin paljon inspiraatiota esimerkiksi kirjoittamiseen ja valokuvaamiseen, mutta myös moneen muuhun!


4 asiaa, joita rakastan syksyssä


Kirjojen lukeminen. Yleensä syksyisin tulee luettua kaikista eniten kirjoja, koska pimenevät illat ja haluan aina oppia kaikkea uutta. Uuden oppiminen kirjojen kautta on todella mahtavaa ja saa minut rentoutumaan! Tällä hetkellä opiskeluja varten luen projekteista kertovaa kirjaa. Kirjat kuuluvat näin ollen minun syksyyni.


Teen juominen. Syksyisin minusta tulee kunnon tee juoppo! Mikään ei ole parempaa kuin nauttia samalla lämmintä teetä kirjaa lukien. Se helpottaa minua rentoutumaan ja keskittymään. Tee antaa myös mukavaa lämpöä, varsinkin ihmiselle, joka ei sukkia pidä.


Mitä te rakastatte syksyssä? Millaisista asioista teidän syksynne koostuu?


8 kommenttia:

 1. Ehdottomasti ne aurinkoiset päivät kun ruskan sävyt pääsevät oikeuksiinsa!

  VastaaPoista
 2. Minä rakastan syksyssä myös sitä hetkeä kun värikkäät lehdet ovat vielä puissa mutta pudottuaan maahan ne eivät enää ole yhtä kivoja. En pidä lehti haravoimisesta ja jos ne jättää maahan muuttuvat ne sateessa niljakkaaksi matoksi. Sienet ja sienestys ovat omalla listalla myös. Olen ikuinen kesän venyttäjä joten yritän pärjätä kesävaatteita todella pitkälle syksyyn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse taas rakastan haravoimista, hyötyliikuntaa parhaimmillaan! 😍

   Poista
 3. Ihan hyvä kombo! Tänään juuri tein herkkuja kanttarellista ja suppilovahveroista. Sienet ovat syksyn parhautta! TÄnä vuonna on ollut kaunis syksy, ei yhtään ankea!

  VastaaPoista
 4. Rakastan syksyssä välikausivaloja, Halloweenia, kurpitsalattea ja ihanasta raikkaasta ilmasta :)
  PS. sulla on ihana blogin nimi :D

  VastaaPoista

Kiitos mielenkiinnostasi kommentoimiseen! :)

© Katinkontit. Design by FCD.