keskiviikko 7. lokakuuta 2020

Sattumalta innokkaaksi treenaajaksi

Selailin yksi päivä tylsyyksissäni YouTubea. Etusivulleni pongahti video, jossa henkilö kertoo osallistuneensa liikunnalliseen haasteeseen. Katsottuani videon olin ihan ällikällä lyöty! Hänen kropassaan tapahtui todella mahtava muutos, vain kahdessa viikossa! Kiinnostuin heti, ja aloin googlailemaan.

sattumalta innokkaaksi treenaajaksi

Kyseessä oli Chloe Tingin 2 weeks shred challenge. Chloelta löytyy myös monia muita haasteita, ja täysin ilmaiseksi. Päätin myös lähteä kokeilemaan aluksi kahdella viikolla, jotta näkisin olisiko tämä se minun juttuni vai ei. Onneksi päätin kokeilla, sillä rakastuin täysin!


Treenit eivät tunnu edes treeneiltä, vaan ne ovat hauskoja ja monipuolisia! Odotan päivittäin, että pääsen vetämään treenin, koska se on kivaa ja saa minut hikoilemaan. Harvemmin hikoilen kunnolla, edes salilla käydessäni. Voinkin siis todeta tämän olevan tehokkaampi tapa minulle treenata, kuin salitreeni. 


Aloitin 2020 2 weeks shredillä, ja teen sitä nyt jo toista kertaa. Olen jo hieman huomannut kiinteytymistä kuvissani, mikä motivoi jatkamaan! Positiivista on se, että tuloksia siis näkee jo kahden viikon jälkeen, mikä osaltaan motivoi myös! Lisäksi, jos tarvitsen motivaatiota lisää, menen Chloen YouTube -kanavalle ja katson sieltä before&after videoita läpi. Videoistakin huomaa, kuinka nämä Chloen haasteet ovat muokanneet käyttäjien kroppaa, ihan mahtavia muutoksia! 

sattumalta innokkaaksi treenaajaksi

Olen myös huomannut muutosta mielialassani, jaksan taas henkisesti paremmin. Lihaksisto on selkeästi kehittyneempi kuin ennen. Tuntuu myös, että hallitsen kehoani jo paremmin ja tunnen jotenkin olevani päivitetty versio itsestäni. Todellakin jatkan näiden treenien parissa, sillä janoan näitä treenejä lisää ja haluan nähdä tuloksia! 


Valinnan varaa treeneistä löytyy, joten eiköhän sieltä löytyisi myös se sinun juttusi, halusit sitten pudottaa painoa tai kasvattaa lihasta. Lähde rohkeasti kokeilemaan, varmasti tulet olemaan yhtä koukussa kuin minä!


Oletko sinä löytänyt jotain uutta harrastusta ihan vahingossa? / Lähdetkö mukaan treenaamaan Chloe Tingin haasteiden tahtiin? 🤩

8 kommenttia:

 1. Samban löysin ihan vahingossa aikanaan. Se vei mennessään. Harmi kun en yhtään pääse nyt reenailemaan.

  VastaaPoista
 2. Nykyisten ryövuorojen vuoksi säännöllinen harrastus ei oikein onnistu. Olisi kyllä ihana hurahtaa johonkin liikunnalliseen harrastukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lenkkeily on kyllä sellainen harrastus, että sitä voi tehdä milloin huvittaa! :)

   Poista
 3. Yritän käydä säännöllisesti lenkillä nyt kun golfvarusteet on laitettu talviteloille!

  VastaaPoista

Kiitos mielenkiinnostasi kommentoimiseen! :)

© Katinkontit. Design by FCD.