sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Toiveita vuodelle 2021

Vuosi 2020 kun oli millainen oli, haluaisin vuoden 2021 olevan huomattavasti erilaisempi. En sanoisi, että nämä olisivat uuden vuoden lupauksia, koska lupaukset on helppo rikkoa. Sanoisin näiden olevan toiveita, joiden toivoisin toteutuvan. Ainoastaan aika sen näyttää!

toiveita vuodelle 2021

Haluan löytää positiivisen itseni uudelleen. Olen ollut koko vuoden hukassa ja unohtanut itseni. Tiedostan, että edelleen se positiivinen Kati tuolla jossain sisuksissani elelee. Se täytyisi vain löytää. Tähän ei auta kuin aika, sekä iso työ, jonka joudun isossa mielessäni tekemään. 


Toivoisin matkaa perheenä, mielellään Kuusamoon kiitos!  Rakastuin Kuusamoon aikanaan ja sinne haluaisin palata kesäretken merkeissä. Olisi hienoa lähteä koko perheen kanssa viettämään laatuaikaa johonkin muualle. Tämän kohtalosta määrittelee se kyseinen virus, joka aiheutti maailman laajuisen pandemian. 


Oppia ylläpitämään rutiineja. Rutiinit ovat aina olleet itselleni tärkeitä, ne kun konkreettisesti saavat pitämään jostain asiasta kiinni. Olen vain unohtanut miten rutiinien ylläpito onnistuu. Sen haluaisin löytää jälleen uudelleen. Pienistä askelista olenkin jo aloittanut, sillä aloitin monen vuoden tauon jälkeen ihonhoitotuotteiden käytön. Se tuokin jo mukavasti tiettyä rutiinia aamuun sekä iltaan. Se on myös miellyttävää ja raikastavaa mielelle, että iholle.

toiveita vuodelle 2021Kuvat valittu onnellisista hetkistä elämässäni.

Päiväkirja päivittäiseksi projektiksi. Rakastan kirjoittaa ja mieli tekee välillä tepposet, joten päiväkirjan kirjoittaminen olisi ihan loistava ratkaisu! Teen vain aina sen aloittamisesta kovin vaikeaa, mutta varmasti kun siitä tulisi osa päivittäistä rutiinia, sen kirjoittaminen olisi lastenleikkiä. Näitä kirjoituksia olisi varmasti mukava lukea myöhemmin muistellen. Aina kun ei kaikkea muista menneistä vuosista. Uskoisin myös nukahtamisen helpottuvan, koska saa kaiken sen tulvan mielestään pois.


Meditointi osaksi arkea. Meditoinnista olisi paljon apua henkisellä puolella, joten olisi mahtavaa saada se osaksi päivittäistä arkea. Tuntuu vain olevan vaikeaa löytää sille päivästä paikka, vaikka se viekin vain pienen osan aikaa. Haluaisin hetken olevan kuitenkin täysin rauhallinen ja hiljainen, mutta se on hieman mahdoton yhtälö lapsiperheessä. Toivottavasti keksin jotain!


Pieniä juttuja, mutta minulle tärkeitä ja suuria asioita saavuttaa. Mitä sinä toivot vuodelta 2021 omalle kohdallesi?


6 kommenttia:

 1. Hienoa että käytät sanaa toive, kuulostaa korvaan paljon paremmalta, itse en tehnyt mitään "lupauksia" juurikin sen takia että otan niistä vain liikaa paineita.... ihana blogi!💙

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Mahtavia toiveita! Mulla on itseasiassa samankaltaisia. Asioita joita tahtoisin toteuttaa perheen kanssa ja kahdestaan miehen kanssa. Ja viime vuonna sukelsin jonkin verran itseeni ja olen nyt luonut mulle sopivia rutiineja arkeen, joskin nyt joululomalla ne on vähän kärsineet joten odotan innolla torstaita kun lapset menee taas päiväkotiin 😅😁 ihanaa uutta vuotta ja toivottavasti saat tehtyä toiveidesi vaatiman työn 🥰
  www.sangynalla.fi

  VastaaPoista
 3. Itse en ole oikein uskaltanut esittää muita toiveita, kuin, että pääsisi matkustamaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että se tulisi olemaan mahdollista tänä vuonna. 🥳

   Poista

Kiitos mielenkiinnostasi kommentoimiseen! :)

© Katinkontit. Design by FCD.