torstai 30. joulukuuta 2021

Mitä haluan vuodelta 2022

Näin loppuvuodesta on hyvä miettiä, mitä toivoo tulevalta vuodelta. Tähän postaukseen kun voi sitten aina palata vuoden mittaan ja nähdä muutoksen. Nämä ovat sellaisia toiveita, jotka pitäisi olla helppo toteuttaa ja tekevät elämisestä paljon stressittömämpää ja helpompaa. 


Haluan oppia fiksua rahankäyttöä. Tämä yhteiskunta on hyvin paljon kulutuskeskeistä ja siihen on minutkin aikanaan opetettu. Olen kyllä aikaisemminkin kokeillut älä tuhlaa haastetta, mutta jos nyt oikeasti saisi sen fiksummin toimimaan. Täytyy pyrkiä muistamaan, että tulevaisuuden minä tulee kiittämään itseäni fiksusta päätöksestä olla tuhlaamatta rahaa turhaan. Olen jo pikkuhiljaa ruvennut seurailemaan ihan puhelimeen ladattavalla apilla, että mihin kaikkeen minulla menee rahaa ja kuinka paljon. Tähän oiva sovellus on play kaupasta ladattava Rahanhallinta -sovellus Innim Mobile Exp:iltä. 

mitä haluan vuodelta 2022

Haluan pyrkiä vähentämään tavaran määrää. Kyllä, meillä pursuaa tavaraa ovista ja ikkunoista. Pyrin näyttämään omalla esimerkilläni muillekin perheenjäsenille, miten hyvältä ja mahtavalta tuntuu päästä turhasta tavarasta eroon. Pyrin myös myymään suurimman osan pois, jotta saan rahaa kerrytettyä säästöön. Minimalistinen elämäntapa kiehtoo, mutta sinne tulee olemaan pitkä matka ja muu perhe olisi saatava siihen mukaan. 


Haluan oppia ottamaan meditoinnin osaksi arkea. Tämä helpottaisi suunnattomasti omaa hyvinvointiani. Jaksaisin paljon paremmin ja stressi vähenisi. Samalla tulisin enemmän tietoisemmaksi itsestäni. Tämä ei vaatisi muuta kuin aikatauluttamisen omaan arkeen sopivaksi. Josta päästäänkin seuraavaan toiveeseen!

mitä haluan vuodelta 2022

Haluan oppia aikatauluttamaan päiväni ja luomaan näin rutiineja elämään. Rutiinit helpottaa huomattavasti elämää ja päivistä tulee helpompia hallinnoida. Rutiineja pystyy ainoastaan luomaan aikatauluttamalla päivänsä. Helppo askel tähän on lähteä ihan pienellä liikkeelle, kuten aina tiettyyn kellonaikaan herääminen. Sen jälkeen on helppo aina lisätä jonon jatkoksi jotain, ja näin syntyy rutiinit ja tietyt aikataulut asioille päiviin. 


Haluan pudottaa painoa. Toiveeni olisi, että olisin parempi minä kolmekymppisiini mennessä. Painon putoaminen lisäisi elämänlaatua paljon. En oikein viihdy tällä hetkellä kropassani, ja sen huomaa mielenterveydellisestikin. Tämän toteutuminen ei kovin isoja muutoksia vaatisi, mutta ne olisi vain uskallettava ottaa! 


Mitä muutoksia sinä toivot vuodelle 2022?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mielenkiinnostasi kommentoimiseen! :)

© Katinkontit. Design by FCD.