tiistai 1. helmikuuta 2022

Vegaaninen banaanipannari (pellillinen)

 

Vegaaninen banaanipannari

Vegaaninen banaanipannari

Tässä herkullinen resepti täysin gluteenittomaan ja vegaaniseen banaanipannariin, jonka uumeniin on helppo sujauttaa huonoksi menevät banaanit! 

Vegaaninen banaanipannari (pellillinen)
5kpl banaania
5dl kaurajauhoja
1dl kaurahiutaleita
2tl leivinjauhetta
0,5dl sokeria
4rkl soijajogurttia
3rkl rypsiöljyä
1l kauramaitoa

Muussaa banaaneista kaksi muussiksi kulhossa. Lisää sekaan soijajogurtti ja öljy. Sekoita toisessa kulhossa kaikki kuivat aineet keskenään, jonka jälkeen lisää ne banaaniseokseen. Lisää lopuksi kauramaito ja sekoita. Anna seoksen seistä noin 10 minuuttia.

Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen. Pilko loput 3 banaania siivuiksi. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille ja lisää banaanisiivut taikinan päälle. Anna paistua uunissa noin 40 minuuttia. Anna pannarin hieman jäähtyä ennen tarjoilua. 

Voit halutessasi käyttää kaurajauhojen sijasta vehnäjauhoja, mikäli et halua valmistaa gluteenitonta pannaria. Sokerin määrän voi helposti myös lisätä desiin, mikäli tykkäät makeasta.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mielenkiinnostasi kommentoimiseen! :)

© Katinkontit. Design by FCD.