ABOUT ME

 

Minä olen Kati, vuonna 1992 syntynyt satakuntalainen. Perheeseeni kuuluu avomies, kaksi lasta, kissa ja koira. Tällä hetkellä opiskelen ammattikorkeakoulussa tietojenkäsittelyn tradenomiksi. Pyrin opinnoissani painoittamaan itseni ohjelmointiin, sillä rakastan erilaisia koodikieliä!


Harrastan vähän kaikenlaista. Rakastan kirjoittaa, valokuvata ja pelata. Videokuvaan myös paljon pelaamistani YouTubeen videoiden muodossa. Tykkään myös paljon lenkkeillä, sienestää ja käydä salilla. Pyrimme myös käymään noin kerran viikkoon uimassa koko perheen voimin.


Sairastan myös kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Tosin, en luokittelisi sitä sairaudeksi vaan ominaisuudeksi, joka minuun sisältyy. Tämä selittää myös harrastuksieni kirjon, satunnaisesti tykkään tehdä jotain toista paljon enemmän ja toinen harrastus jää hetkeksi aikaa pois. Lääkitys on ihan hyvin ollut tukemassa mielialavaihteluita.


Rakastan järjestystä, vaikka ominaisuudestani johtuen se ei ole aina mahdollista. Pyrin omanlaiseeni minimalistisuuteeni, koska muu perhe ei ole vielä ainakaan täysin valmis radikaaleihin muutoksiin. Olen eräänlainen perfektionisti joidenkin asioiden suhteen, kuten esimerkiksi tiskikone täytyy olla tietyllä tavalla täytetty.


Tervetuloa seuraamaan vaiherikasta elämää ja erilaisia elämää helpottavia vinkkejä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mielenkiinnostasi kommentoimiseen! :)

© Katinkontit. Design by FCD.